Dørtrinsløsninger - skab trygge rammer i dit hjem

0 kommentarer

Dørkarme, dørtrin og og bredde er ikke noget mange normalt går og skænker en tanke. Ikke før uheldet rammer, synet svigter eller alderen spiller ind.

En stor del af ulykker i eget hjem skyldes falduheld. En meget stor del af dem skyldes, at vi snubler eller ikke kan forcere over dørtrin. 
Dette skyldes at mange hjem har smalle dørkarme og dørtrin, der stikker nogle cm op i forhold til gulvets højde.

Hvis man så ikke ser så godt, balancen eller styrken svigter, er det desværre let at overse en dørkarm, der stikker op. BOM!!! Så ligger man der. Et ungt menneske ville nok bare ømme sig, og så rejse sig op med et blåt mærke og nogle skrammer, men det er desværre ikke virkeligheden for de fleste voksne og seniorer.

Når man kommer op i alderen, kan et fald være fatalt. Vi kan slå hovedet alvolrligt og få farlige brud i både ryg, lårben og bækken.

Mange af disse slemme brud og skader kan rent faktisk forebygges, blot ved at få installeret dørskinner, gummiramper, samt evt en udendørs justerbar rampe ved hoveddøren eller terrassen.

Mangler du inspiration, så se vores store udvalg her: https://seniorpleje.dk/collections/dortrinslosninger-1

Er du i tvivl om valg af produkter til netop dit hjem, har vi kyndig vejledning at hente hos vores kundeservice, hvor vi har en sygeplejerske klar ved telefonen samt ved tasterne.

 

Skriv en kommentar

Alle blogkommentarer kontrolleres inden publicering
[time], fra [location]
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de hjemmesidens forskellige funktioner og til markedsføring af vores produkter og services. Ved at klikke ok accepterer du websitets brug af cookies.
Tak, du er nu tilmeldt!