Gå til indhold
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING

NYHED - Den ultimative trykaflastende madras til dig med diskusprolaps

Har du smerter om natten på grund af diskusprolaps?

Du er ikke alene om dette. Rigtig mange mennesker har daglige stærke smerter, en stor del lider endda af kroniske smerter grundet diskusprolaps.

Det kan være invaliderende for mange, og det kan være en daglig kamp for at komme igennem hverdagen. Nogle kan holde smerterne nede ved hjælp af enten smertestillende medicin og den rette træning. Nogle får tilbudt operationer, der kan afhjælpe en del af smerterne.

-Sagen er bare den, at har du allerede én diskusprolaps, så er du i stor risiko for at få én eller flere, hvis du ikke forebygger med træning og de rette hjælpemidler. Det er derfor, at forebyggende tiltag er så vigtige. 

- Træningen kan jeg som sygeplejerske ikke hjælpe dig med. -Det er i første omgang en fysioterapeut eller special uddannet personlig træner, der skal hjælpe dig med et personligt genoptræningsprogram.

Det, jeg kan hjælpe og rådgive dig omkring, er de rette hjælpemidler, så din krop får den rigtige hvile og smertelindring, når du sover. Uanset, om du er i risikogruppen for diskusprolaps, eller hvis du allerede døjer med smerter fra dette, så vil jeg kunne rådgive dig, omkring dette.

Som sygeplejerske har jeg efterhånden mange års erfaring i at arbejde med kroniske smerteproblematikker, herunder bl.a. diskusprolaps, piskesmæld, spinal stenose og  fibromyalgi. Alle sammen lidelser, der kan give stærke daglige spændinger i og omkring rygsøjle og dens diskus-skiver.

Hvis man ikke har en god og trykaflastende madras, som giver ens krop, og især rygsøgle, frihed og ro til hvile om natten, så risikerer man, at smerterne blot tiltager og forværres. Vores kroppe har brug for at genoplade, få smertelindring og slappe af.

Mange mennesker tænker ikke over, at behovet for en anerledes madras kan ændre sig, alt efter hvilke skader, man pådrager sig. F.eks en akut smertefuld diskusprolaps i lænden.

Som én af de meget få her i Danmark, tilbyder vi en unik løsning til hjemmebrug, uden at du skal ud at købe en helt ny seng, eller tage dyre lån. 

-Vores smarte Vekseltrykmadras fungerer som en topmadras, der kan lægges direkte ovenpå din almindelige madras (90 x 200 cm).

Den er opbygget i små kamre, hvor luften og trykket konstant ændrer sig, så du aldrig har det helt samme tryk på kroppen. Med andre ord, så ændrer trykket sig vekslende, og du vil ikke længere opleve, at de "tungeste" punkter, giver smerte og ubehag og smerter. Disse konstante tryk, du oplever fra en almindelig madras,  er især et problem for mennesker med rygsmerter, brud og diskusprolaps, da de har brug for aflastning.

F.eks, hvis du oftes sover på siden, så vil du ofte kunne mærke et særligt tryk på den ene hofte, skulder og nakke. Vores madras ændrer blidt trykket rundt om områderne, da madrassen er opdelt i små luftbobler. Trykket ændres ved hjælp af vores yderst lydsvage pumpe, som på ingen måde larmer som de luftmadrasser, mange kender fra sygehuset. Pumpen kan indstilles, så du selv vælger hvor hård/blød madrassen skal være.

Vi anbefaler altid, at du ligger en blød vatteret rullemadras henover, så du ikke mærker de små luftbobler direkte mod ryggen. 

Hele sættet fylder ikke mere end en pakke cornflakes og vejer under 3 kg, så den er lige til at pakke sammen og tage med i sommerhuset, på charterrejsen eller på familiebesøg. 

Du kan læse mere om vores Vekseltrykmadras via dette direkte link:
https://seniorpleje.dk/products/vekseltryksmadras-inkl-pumpe-med-regulering

Hos os er du i sikre hænder, og vi står altid klar til at hjælpe dig med gode råd og sundhedsfaglig vejledning af vores produkter. Du kan ringe til vores kundeservice på 40563841  i hverdagen fra kl 09-16 og få personlig råd og vejledning til, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en optimal og mere sammenhængende nattesøvn uden smerter.

Håber du har fået lidt inspiration til en god nattesøvn.

De bedste tanker fra

De bedste tanker fra

Ditte Alici,
Sygeplejerske og Ejer,

www.seniorpleje.dk
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841