Gå til indhold
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
Vores Samarbejdspartnere - vores anbefalinger - Seniorpleje

Vores Samarbejdspartnere - vores anbefalinger

Seniorplejes visioner er at skabe en større tryghed, samt sikre at vores kunder får de bedst mulige hjælpemidler. Alt sammen for at højne livskvalitet samt skabe en meningsfuld hverdag.

Hos Seniorpleje er vi uddannet sundhedspersonale - sygeplejersker. -Netop for at sikre os, at du altid får den bedste og individuelle rådgivning, så du får de hjælpemidler, der passer unikt til dig.

Læs mere om Seniorpleje her: https://seniorpleje.dk/pages/om-os

Som vores velfærdssystem er skruet sammen lige nu, så er der mange mennesker, der har brug for lidt ekstra tryghed eller sikkerhedsnet. - Det kan f.eks. være tryghedsskabende at få en privat sygeplejerske ud i dit eget hjem, uanset om det er blot en enkelt gang eller mere fast.

-Et eksempel kan være at få tryghed omkring udskrivelse til eget hjem, samtaler hos egen læge/sygehus, eller blot trygheden ved, at det altid er den samme sygeplejerske, der kommer og tilser dig mor/far.

 

 Private Nurse er en fantastisk aktør på det danske marked, og de formår at skabe ro, omsorg og tryghed for deres kunder.

Er du kunde hos dem, kan du få en rabatkode på 12%, som gælder på alle vores varer. Du skal blot kontakte dem for info, så hjælper de dig gerne.

Læs mere om dem her:

 

”Private Nurse tilbyder en bred vifte af sundhedsydelser og udgør et privat alternativ og/eller supplement til igangværende eller kommende plejeforløb.

Ved at skræddersy dit plejeforløb og komme til dig både i og udenfor landet er det vores mål at understøtte dig at opnå størst mulig fleksibilitet og selvindflydelse på din hverdag.

Vi yder privat sygepleje, under fuld diskretion, i hele Europa

 

Link:

https://privatenurse.dk/

Er du bange for at falde ud af sengen om natten? Find den perfekte sengehest!
Palliation - hvordan hjælper vi bedst til en værdig og smertefri afsked med livet?

Kommentaren skal godkendes før det bliver synlig på siden