Gå til indhold
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING

3 hverdags-udfordringer som kørestolsbruger - Få gratis tips!

Livet som kørestolsbruger kan til tider være fyldt med udfordringer, som kan besværliggøre din hverdag. 
Vores sygeplejerske Ditte er vant til at arbejde med dagligdagens små og store udfordringer, og hun har mange individuelle hjælpemidler og løsningsforslag.

Nogle af de daglige udfordringer kan være:

1) Du kan have svært ved at komme rundt, da ikke alle butikker/frisører mm har ramper til dørtrin, så du kan komme ind og ud.

2) Du sidder mange timer i din kørestol, og med mindre du selvstændigt kan forflytte dig efter behov, så er du i risiko-zonen for tryksår og sammenfald i rygmuskulaturen.

3) Du sidder ofte meget stille i samme position, og dermed nedsættes dit kredsløb/blodcirkulation. Du risikerer at blive kold og forkølet, da du ikke på samme måde som ved almindeligt gående, holder dig varm ved bevægelse.

DITTES TIPS TIL DE 3 OVENSTÅENDE UDFORDRINGER:

1) Det er muligt at medbring transportable dørskinner og ramper, især hvis du har din egen bil eller handicapbus. Man kan få flere forskellige slags foldbare skinner, som kan lægges henover de fleste indvendige dørtrin (uanset højde), så du kan komme fra rum til rum. 
Derudover har vi nogle meget smarte letvægts transportable kørestolsramper, som kan foldes sammen og medbringes overalt. Så kan du altid komme ud i dine favoritbutikker, på besøg eller med på ferie i sommerhus. Du kan se vores mange forskellige løsningsforslag her:

Se vores store udvalg af kørestolsramper her 

Se vores store udvalg af eksklusive dørtrinsløsninger her 

2) Oplever du smerter eller ubehag efter en lang dag i kørestolen, er der mange små tips at hente. Et af de mest afgørende punkter for din siddekomfort, er den pude, du sidder på. Med de fleste kørestole medfølger en standard siddepude. Denne er desværre en “standard pude”, og virker ikke særligt trykaflastende. 
Derfor vil jeg anbefale dig, at du anskaffer dig en virkelig god trykaflastende kørestolspude. Hvilken type, der egner sig til dig og dine behov, er altid meget individuelt, og det kan derfor anbefales, at du kontakter vores kundeservice for gratis sundheds-professionel rådgivning.

Du kan se vores store udvalg af kørestolspuder her

3) Det er vigtigt, at du som kørestolsbruger er ekstra opmærksom på, at du klæder dig efter årstid og vejrforhold. Der er ikke noget værre, end hvis du bliver fanget i en regnbyge eller isnende kulde, især som stillesiddende. Kulden kan gå gennem marv og ben.

Hos Seniorpleje har vi et eksklusivt udvalg når det kommer til beklædning. Uanset, om vi taler om regnslag, ponchos, varme kørestolsposer eller bløde lækre lammeskindsstøvler.
Vores produkter er alle testet og godkendt personligt af vores sygeplejerske, og kvaliteten er altid helt i top. Du kan se hele vores store udvalg af beklædning nedenunder.

Se vores store udvalg af regnslag, ponchos og køreposer her 

Se vores unikke varme, åndbare & bløde lammeskindsstøvler her 

Som noget helt unikt, kan vi i Seniorpleje altid tilbyde vores kunder gratis sundheds professionel rådgivning, da vi som de eneste på markedet har en sygeplejerske fast siddende i vores kundeservice. Derfor kan du altid føle dig i trygge og kompetente hænder, når du handler hos os.

Håber du har fået lidt inspiration til en lidt nemmere hverdag 😉

De bedste tanker fra

De bedste tanker fra

Ditte Alici,
Sygeplejerske og Ejer,

www.seniorpleje.dk
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841