Gå til indhold
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING

Hvad er den bedste migrænemaske?

Rigtig mange mennesker lider af enten kroniske eller tilbagevendende migræner og spændingshovedpiner.

Det kan være invaliderende for dem, der har det tit, og kan påvirke både vores livskvalitet, overskud og mentale helbred.

Jeg døjer selv med periodevise migræner og en del spændingshovedpiner, og har derfor både som smertepatient og sygeplejerske valgt at dykke lidt ned i de forskellige typer hjælpemidler. I denne artikel: De kølende migrænemasker.

De sidste mange år.. rent faktisk fra jeg var en ung pige i 1990'erne døjede jeg med periodevise migræner. Den gang tog man bare et par panodiler, samt en pose frosne ærter eller frysepose på panden. Det virkede heldigvis, men var ikke særlige komfortabelt at ligge med.

Der er så mange forskellige produkter på markedet, nogle virker slet ikke og hos andre svinger kvaliteten rigtig meget. 

Denne jungle har jeg det sidste års tid kastet mig selv ud i.. I jagten på de bedste migrænemasker, kølehuer og gelemasker til hele ansigtet.

Som mennesker er vi meget individuelle i forhold til smertehåndtering og smertetærskel. Vores hovedpiner/ migræner kan føles meget forskellige, og vi kan individuelt have særligt plagede områder i hoved og ansigt.

Vi er derfor lykkes med at have fundet 3 meget forskellige produkter, hvor det er forskellige, om den slutter rundt omkring hele hovedet, er lukket som en kølende hue, eller mere som et blødt kølende pandebånd, du selv tilpasser dit hoveds omkreds.

De tre forskellige kølemasker, vi har udvalgt til Seniorpleje, vil nedenunder kort blive præsenteret her:

1) Kølehue med blød indvendig fleece.

1) Kølehue med blød indvendig fleece.

Lukket som almindelig hue. Udtagelige kølepuder, der monteres i huen. velegenet til migræne, spændingshovedpine, tømmermænd, kemoterapi, forebyggelse af hårtab.

Klik HER for at læse mere om denne kølehue!

 2) Migrænemaske der dækker øjne, ansigt og kraniebund.

 2) Migrænemaske der dækker øjne, ansigt og kraniebund.

 Elastisk materiale og åbning i top til hestehale, knold mm. Onesize. Hurtig virkende effekt. Denne er kundernes favorit.

Klik HER for at læse mere om denne migrænemaske!

3) Kølende gelemaske, justerbar omkreds m. Velkro & fleece

3) Kølende gelemaske, justerbar omkreds m. Velkro & fleece

Blød og lækkert fleece på indersiden. Fungerer som et kølende pandebånd, og du vælger selv, om det skal dække over dine øjne. Køler ikke i nakken.

Klik HER for at læse mere om denne kølende gelemaske!

Er du i tvivl om, hvilken, der passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte mig for råd og vejledning. Bor du i nærheden af vores butik på Ny Boder 11 i Børkop, er du også meget velkommen til at komme forbi og prøve vores forskellige demomodeller. Denne er min personlige favorit, der virker til mig.

 Har du brug for mere info eller inspiration til forebyggelse og behandling af migræne, kan du læse mere om dette emne i vores BLOG.

F.eks denne:

5 GRATIS råd til dig der lider af migræne - Lindring og forebyggelse

Håber I har kunnet bruge vores tips, samt finder inspiration i vores mange forskellige artikler.

De bedste tanker fra

De bedste tanker fra

Ditte Alici,
Sygeplejerske og Ejer,

www.seniorpleje.dk
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841