Gå til indhold
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING

Om os

Kort om Ditte

Ditte Okkels Alici Seniorpleje

Mail: kontakt@seniorpleje.dk

Tlf:40563841

Ditte er uddannet sygeplejerske, og har en bred viden indenfor bland andet kirurgi, kræft, samt en stor viden omkring ældre og demens. Ditte brænder især for området ældre og demens, og har en kæmpe viden indenfor netop dette speciale. Ditte har blandt andet arbejdet som centersygeplejerske på forskellige plejehjem, og har en god indføling med, hvilke udfordringer og bekymringer, vores ældre går rundt med i hverdagen. Som sygeplejerske ved hun, at på trods af, at ingen mennesker er ens, så bliver der dog stadig udleveret en hel del standard-rollatorer, som måske ikke passer optimalt, til den ældre, men alligevel bliver udleveret som første valg. Det vil hun gerne være med til at ændre ved hjælp af erfaring og rådgivning.


Ligesom der er forskel på festsko og vandrestøvler, så er der også forskel på, hvilken rollator, der passer til netop dig. Vi har alle forskellige behov – nogen er til byliv, sport, hjemmehygge og andre er til et aktivt liv ude i naturen. Derfor skal der, ud fra vores synspunkt, også kunne gives en personlig og sygeplejefaglig rådgivning i forbindelse med køb af hjælpemidler, så du finder det bedste match. Ditte har som sygeplejerske, en helt særlig forståelse og viden omkring, hvilke hjælpemidler, der fungerer, og især hvem de forskellige hjælpemidler kan gøre en står forskel for. Ditte er specialist i at rådgive omkring forebyggende tiltag i hjemmet, så man i stort omfang kan forebygge uheld, frem for at skulle behandle.


I forbindelse med arbejdet indenfor demens og ældrepleje, oplevede Ditte på nærmeste hånd:  • hvordan tæppet på et splitsekund, kan blive trukket væk under én.

  • Hvor svært det kan være at få bevilget de nødvendige hjælpemidler

  • hvor kompliceret det kan blive, hvis kommunerne og sygehusene er uenige om, hvem af dem, der skal udlevere hjælpemidler, fx kørestolsramper.Dette blev startskuddet til, at Ditte valgte at starte Seniorpleje, ud fra tanken om, at hjælpe andre med at få en lettere tilgang til hjælpemidler, kombineret med en sygeplejefaglig rådgivning.


Ditte vil gerne hjælpe med at sikre en større livskvalitet, samt sikre en lettere og mere tryg hverdag til vores ældre. Ditte har en bred viden på området, og står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, med køb af dit nye hjælpemiddel.


Seniorpleje kan hjælpe dig med at sikre dit hus og levere de nødvendige hjælpemidler, så du kan fokusere på andre ting.


Mail: kontakt@seniorpleje.dk

Tlf:40563841


 

Filosofien bag Seniorpleje


Der ligger en del hjerteblod bag ved opstarten af Seniorpleje. Ditte har som sygeplejerske i meget lang tid haft en særlig stor passion for vores ældre og demente medmennesker. På trods af dette, så har hun altid haft de faglige ”sygeplejerske briller” på, og primært oplevet, hvordan fungerer, når man arbejder ”I” systemet. I sommeren 2018 blev et nært familiemedlem ramt at en massiv blodprop i hjernen, og det gav følelsen af, at gulvtæppet brat blev trukket væk under én.

Én ting er, at man som syg og pårørende skal lære at leve med en ny sygdom, evt nye handicaps, mulige permanente gener og senfølger. Noget andet er, når man så oplever det store pres og forvirring omkring: Hvad gør vi nu? Hvilke hjælpemidler skal der til? Har vi brug for kørestolsramper? Hvad skal der ændres i vores bolig? Skal vi nu også have hjemmeplejen tilknyttet? Hvem kan hjælpe os?

Ditte oplevede som sygeplejerske selv, at stå på den anden side, og ikke vide, hvad der nu skulle ske, hvilket var en uvant situation. Det der var særligt ved denne situation var, at vi endte med at stå ” mellem 2 stole”, hvor hverken kommunen eller sygehuset ville udlevere en kørestolsrampe, så hun trygt og sikkert kunne komme hjem fra sygehuset i kørestol. Ingen af parterne mente, det var deres område, da tilstanden ikke var ”permanent”, så med mindre vi selv ville bære hende ind og ud af døren, så måtte vi selv anskaffe os en rampe.

-Dét blev startskuddet til Seniorpleje.. ”Hvor var der mange mindre virksomheder, og igen kom tvivlen snigende.. Hvad skal jeg vælge? Er det nu en okay hjemmeside? Hvem kan rådgive mig, og er det mon en typisk sælger eller en fagspecialist?” I starten famlede vi lidt i blinde, men fik til sidst styr på den nye indretning, så vores familiemedlem kunne komme trygt og sikkert hjem. Vi tænkte, at det kan vi uden tvivl gøre bedre!

Der er tusinde vis af tanker og bekymringer, og det slider utrolig meget. Det er netop derfor, at Ditte og Seniorpleje har valgt at fokusere på, hvordan vi kan sikre en lettere og mere tryg hverdag for vores medmennesker. Det kan gøres let og enkelt – her hos Seniorpleje.

Vi kan i fællesskab lave en checkliste, hvis du, eller en pårørende står i en nyopstået situation (udskrivelse fra sygehus), eller hvis du har brug for hjælp til at indrette dit hjem, så det er mere senior eller handicapvenligt.

Mail: kontakt@seniorpleje.dk

Tlf:40563841