Kort om Ditte

Ditte valgte at starte Seniorpleje, ud fra tanken om, at hjælpe andre med at få en lettere tilgang til hjælpemidler, kombineret med en sygeplejefaglig rådgivning.

Ditte

Ditte er uddannet sygeplejerske, og har en bred viden indenfor bland andet kirurgi, kræft, samt en stor viden omkring ældre og demens. Ditte brænder især for området ældre og demens, og har en kæmpe viden indenfor netop dette speciale. Ditte har blandt andet arbejdet som centersygeplejerske på forskellige plejehjem, og har en god indføling med, hvilke udfordringer og bekymringer, vores ældre går rundt med i hverdagen.

Vi er alle forskellige

Som sygeplejerske ved hun, at på trods af, at ingen mennesker er ens, så bliver der dog stadig udleveret en hel del standard-rollatorer, som måske ikke passer optimalt, til den ældre, men alligevel bliver udleveret som første valg. Det vil hun gerne være med til at ændre ved hjælp af erfaring og rådgivning.

Rådgivning & forebyggelse

Ditte har som sygeplejerske, en helt særlig forståelse og viden omkring, hvilke hjælpemidler, der fungerer, og især hvem de forskellige hjælpemidler kan gøre en står forskel for. Ditte er specialist i at rådgive omkring forebyggende tiltag i hjemmet, så man i stort omfang kan forebygge uheld, frem for at skulle behandle.

Skal jeg hjælpe dig?

Ditte vil gerne hjælpe med at sikre en større livskvalitet, samt sikre en lettere og mere tryg hverdag til vores ældre. Ditte har en bred viden på området, og står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, med køb af dit nye hjælpemiddel.


Seniorpleje kan hjælpe dig med at sikre dit hus og levere de nødvendige hjælpemidler, så du kan fokusere på andre ting.

 

[time], fra [location]
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de hjemmesidens forskellige funktioner og til markedsføring af vores produkter og services. Ved at klikke ok accepterer du websitets brug af cookies.
Tak, du er nu tilmeldt!