Gå til indhold
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING

Er du bange for at falde?

Som de fleste kan nikke genkendende til, så kan det være en glat og farlig affære, når man opholder sig på badeværelset.

Der kan være vand på gulvet, og damp fra det varme bad, kan gøre gulve og overflader glatte.

Mange af os har måske prøvet at glide eller falde på vores badeværelse, og det kan for mange ende med alvorlige følger. Dette er desværre hverdagen for rigtig mange mennesker, der lider af svimmelhed, nedsat mobilitet, sclerose, parkinson, epilepsi, samt mennesker med komplikationer efter blodpropper/blødninger i hjernen. Når man som menneske har prøvet at været udfordret på balance og motorik, så bliver man tit lidt hæmmet i sin færden, især i forbindelse med toiletbesøg samt badesituationer.

-Sådan behøver det ikke at være. Vores sygeplejerske Ditte har nogle forslag til hjælpemidler, som let og enkelt kan gøre det mere sikkert for dig at færdes på dit badeværelse.

-Du har med disse hjælpemidler ikke brug for værktøj, støttegreb eller nogen særlig handyman.

-Som noget helt særligt, er det nu muligt i Trekantsområdet, at booke et hjemmebesøg, hvis du har brug for hjælp til at fremtidssikre dit hjem, eller har behov for fremvisning af hjælpemidler.

Har du spørgsmål til produkter, eller mangler du inspiration, så er vores sygeplejerske Ditte klar til at hjælpe med råd og vejledning. Vi har naturligvis MANGE flere produkter, end dem vi lige nævner her.😊 

Nedenuder kan du finde nogle direkte links til de udvalgte hjælpemidler:

SPA 360˚ROTÉRBAR BADESTOL, MED JUSTERBAR “VASKE-SPRÆKKE

SKRIDSIKRE GUMMIRAMPER TIL DØRTRIN

HJÆLPEMIDLER TIL BADEVÆRELSET

De bedste tanker fra

De bedste tanker fra

Ditte Alici,
Sygeplejerske og Ejer,

www.seniorpleje.dk
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841