HAR DU BRUG FOR ARMSTØTTE TIL DIT VÆGHÆNGTE TOILET?

0 kommentarer
STÅ-STØTTE TIL VÆGHÆNGT TOILET 🚽
Rigtig mange kunder har efterspurgt armlæn og støttemuligheder til væghængte toiletter. Stort set alle nyere modeller toiletforhøjere med armlæn er designet til almindelige gulvmonterede toiletter, lige indtil nu. 
Vi har været igang med at undersøge markedet udenfor Danmark, og faldt over denne smarte toilet-gulvstøtte med armlæn.

Denne smarte ståstøtte er et meget sikkert alternativ til fastmonterede håndgreb. Den er designet specifikt til væghængte toiletter, og den er særdeles velegnet, da brugerens kropsvægt ved forflytning bliver fordelt primært på ståstøtte og ned i gulvet fremfor monteringspunktet i væggen. Med denne ståstøtte er der plads til, at du kan parkere din rollator eller gåvogn direkte foran toilettet.

UNDGÅ RIDSER: Skridsikre fødder af plast, selv under metallet. Med toiletpapirholder. Med avisstativ og polstrede håndtag. “

Har du brug for at få hævet dit toiletsæde en anelse?
Hvis ja, så anbefaler vi at tilkøbe vores bløde lækre toiletsæde, som blot monteres direkte ovenpå dit almindelige sæde. Den giver ekstra 4 cm i højden, og den fås i både hvid og sort.
 

Skriv en kommentar

Alle blogkommentarer kontrolleres inden publicering
[time], fra [location]
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de hjemmesidens forskellige funktioner og til markedsføring af vores produkter og services. Ved at klikke ok accepterer du websitets brug af cookies.
Tak, du er nu tilmeldt!