Gå til indhold
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
Butikken på Ny Boder holder ferielukket fra 22/2 frem til 4/3. Webshoppen vil pakke og sende ordrer som vanligt
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
Butikken på Ny Boder holder ferielukket fra 22/2 frem til 4/3. Webshoppen vil pakke og sende ordrer som vanligt

Kæmper du med at få dine sko og støvler på? Check vores smarte lynlåssko

Der kan være mange forskellige årsager til, at fødderne driller og almindelige sko og sneakers ikke altid passer. Fælles er dog, at vi stort set aldrig skænker det en tanke, at det kan være svært at tage sko på - ikke før vi selv står med problemet.

Mange mennesker har kroniske lidelser, såsom diabetes, blodpropper i benene, nedsat mobilitet, dropfod, neurologiske lidelser eller nedsat førlighed i ben og fødder.

Det kan for nogle mennesker være utrolig smertefuldt, at skulle presse et par ømme eller hævede fødder ned i et par sko og for mange er det nærmest umuligt.

Ganske få kan være heldige at få bevilliget et par specialsyede, ergonomiske eller ortopædiske sko, men selv om de kan være praktiske, er de sjældent særlig smarte eller specielt diskrete.

Uanset vores alder, vil langt de fleste af os gerne finde sko, der både passer til vores behov, men som vi samtidig føler os smarte og godt tilpas i.

I Seniorpleje har vi forsøgt at finde lynlåssko til alle aldersgrupper, både i almindelig bredde og XL-bredde til dig, der f.eks. bruger fodskinner, kompressionsstrømper eller benskinner. Vi har sko til både børn, unge og voksne i størrelserne 28-45.

Se vores store udvalg her: https://seniorpleje.dk/collections/sko-med-lynlas

- Uanset om det er på grund af smerter, hævede fødder, dropfod eller fodskinner, står vi klar til at hjælpe dig med at finde lige netop dét par sko, der passer til dig.

Alle vores sko har udtagelige indlægssåler. Sålerne er bløde & støddæmpende, men kan nemt tages ud, hvis du ønsker at bruge dine egne indlægssåler eller har specialindlæg.

Det unikke ved alle vores modeller er, at det ikke tager mere end et par sekunder at tage skoene af og på:

  1. Du lyner skoen helt op, og vipper overdel ud til den ene side.
  2. Du placerer din fod direkte ned på sålen.
  3. Du lyner lynlåsskoen til, hele vejen rundt.
  4. Vupti færdig! (snørebåndene bruges kun én gang for at tilpasse højde på skoen, så den passer til din vrist)

Info omkring typer og modeller

De brede modeller (wide = W) er særdeles velegnet til dig med meget brede fødder, ødemer, kompressionsstrømper, fodskinner og benskinner.

De normale bredder passer til langt de fleste mennesker, uanset om du har en høj, normal eller flad vrist. Ved disse modeller er det vigtigste, at du tager stilling til, om du ønsker en lav model, hvor anklen er fri, eller en højere model, der giver god ankelstøtte. De høje modeller er ekstra gode, hvis du har tendens til at vrikke om på din ankel eller hvis du bruger skinner til at stabilisere din fod eller ankelled.

Sportsskoene er designet lidt anderledes, da lyslåsen er rykket en smule længere op på foden, så tæerne ikke støder imod, hvis du går meget eller dyrker sport. Disse kondisko/sportssko er også gode til aktive mennesker med diabetes, da de forebygger tryk mod tæerne.

Se alle vores lynlås-modeller her. Klik her!

For at sikre dig den bedste rådgivning og kundeservice, står vi 2 sygeplejersker klar til at hjælpe dig.

Du har mulighed for at kontakte os telefonisk eller via email på alle hverdage mellem kl 9-16.

Ønsker du at prøve vores sko på, kan du besøge os i vores fysiske butik på Ny Boder 11 i Børkop (Trekantsområdet). Her er åbningstiderne således:

Mandag 10-14

Onsdag 13-16

Fredag 10-14

De bedste tanker fra

De bedste tanker fra

Ditte Alici,
Sygeplejerske og Ejer,

www.seniorpleje.dk
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841