Gå til indhold
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING

Er du bange for at falde ud af sengen om natten? Find den perfekte sengehest!

Rigtig mange mennesker frygter dagligt for, at de falder ud af sengen om natten.

-Én ting er, at man kan blive alvorligt forskrækket, når man lander på gulvet.. Noget langt mere alvorligt er de skader samt efterfølgende konsekvenser, et fald kan medføre.

Med alderen bliver vores knogler mere porøse og sarte, og for mange kan slag eller et brud på hoften, lårbenet, hovedet eller rygsøjlen have alvorlige følger.

De fleste af os har på tidspunkter i vores liv oplevet en kortvarig  følelse af nedsat muskelstyrke, svimmelhed og dårlig balance, hvilket er yderst ubehagelig. For en stor del ældre og mennesker med kroniske sygdomme, er dette desværre blevet til en del af deres hverdag.

Som tidligere sygeplejerske i hjemmeplejen, har jeg været vidne til mange spontane fald og en stor del af dem er sket i forbindelse med deres seng.

Sengehest til voksenseng - Støtte & mobilisering til senge med elevation (90 x 200). FRIDA - Seniorpleje - Sengehest - Rehastage - RST-BETTG010 - - -

Klik her for at se vores FRIDA sengehest, der er særlig god til elevationssenge!

Nogle falder ud af sengen i søvne. Andre falder på vej ud af sengen, når de skal op på toilet om natten, eller hvis benene svigter under dem, når de rejser sig fra sengekanten.

Fælles for dem alle er, at mange føler sig ængstelige, ensomme og særligt udsatte, hvilket påvirker både søvnkvaliteten, livskvaliteten samt oplevelse af selvstændighed.

Det er noget vi har valgt at sætte særligt fokus på hos Seniorpleje, da alle fortjener at føle sig tryg og sikker i eget hjem.

Nedenunder kan du se nogle af vores mange unikke sengeheste, støttegreb samt ståstøtter til din seng, som kan hjælpe dig med en mere tryg og afslappet søvn, samt forebygge glide-ulykker eller fald. Udover en god sengehest, kan vi også tilbyde dig mange forskellige strømper med antiskrid eller et par varme lammefutter, som du kan have med ind under dynen :)

Klik her for at læse mere om vores unikke "DELUXE" Sengehest!

Klik her for at læse mere om vores smarte multifunktionelle støttegreb/sengehest!

-Vi vil gerne hjælpe med at skabe trygge og sikre rammer omkring dig, og vi kan derfor som noget helt unikt tilbyde dig og dine pårørende en individuel og sundhedsfaglig rådgivning.

Vi står 2 sygeplejersker klar til vejledning omkring forebyggelse af faldulykker i hele dit hjem, og vi har nok det største udvalg af CE-godkendte sengeheste og sengestøtter i Danmark.

Kom forbi os i butikken på Ny Boder 11 i Børkop, eller kontakt os via kundeservice på telefon 40563841. Vi er vant til diskretion og har naturligvis tavshedspligt.

De bedste tanker fra

De bedste tanker fra

Ditte Alici,
Sygeplejerske og Ejer,

www.seniorpleje.dk
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841