Gå til indhold
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING

Hvad er inkontinens? Få råd og vejledning til større livskvalitet i din hverdag

Når jeg som sygeplejerske spørger lidt ind til inkontinens, er det for mange et pinligt område, og stadig utrolig tabubelagt.

Hvorfor? Det er svært at svare helt specifikt hvorfor, da inkontinens kan være mange forskellige ting, og skyldes lige så mange forskellige ting.

Fællestrækkene er dog, at det fylder meget i hverdagen for den enkelte, og at det  desværre stadig er forbundet med skyld og skam. Desværre vælger rigtig mange at isolere sig derhjemme af frygt for, at uheldet sker ude i det officielle rum samt foran andre mennesker. Dette kan påvirke både det sociale liv, samt ens mentale helbred.

Inkontinens dækker bl.a. over ufrivillig vandladning om natten i forbindelse med søvn, samt en slap/lille blære/nedsat knibefunktion, der gør, at urin kommer spontant.

De klassiske årsager til voksen-inkotinens kan være neurologisk, traumer, efter fødsel, strålebehandling samt efter operationer.

Nogle mennesker får genoptrænet deres bækkenbund, blære og knibefunktion, nogle får bevilliget kateter-behandling, og andre får en ble-bevilling.

Hos Seniorpleje har vi specialiseret os i at tilbyde de helt rigtige hjælpemidler, så du både får en optimal søvn uden våde dyner og lagner, samt at eventuel foregår lækage, diskret uden nogen opdager noget - hverken lugtgener eller våde bukser.

Det vi kan tilbyde er følgende:

  • Inkontinens lagner (vaskbare og bløde)
  • Inkontinens pudebetræk (2 forskellige størrelser)
  • Inkontinens Dynebetræk
  • PJAMA Shorts (inkontines-short)
  • PJAMA Pants (lange inkontinens-bukser)
  • Inkontinens trusser (vandtætte, med lommer til udskiftelige indlæg)

Har du for personlig sundhedsfaglig rådgivning eller er i tvivl om, hvordan vores produkter virker, er du altid velkommen til at ringe. 

Som sygeplejerske er jeg vant til diskretion, samt at arbejde under tavshedspligt. Ønsker du at få eksklusiv og privat rådgivning i butikken uden andre kunder omkring dig, kan dette ofte arrangeres. Blot kontakt os via email kontakt@seniorpleje.dk eller via kundeservice på +45 40563841.

De bedste tanker fra

De bedste tanker fra

Ditte Alici,
Sygeplejerske og Ejer,

www.seniorpleje.dk
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841