Gå til indhold
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING
SENIORPLEJE.DK - DIN GARANTI FOR PROFESSIONEL & FAGLIG RÅDGIVNING

Sygeplejersken - Hvorfor anbefaler vi vores skønne CLUB lænestol med elevation?

Få en unik lænestol der giver dig tryghed og maksimal sidde - og liggekomfort

Der er mange forskellige typer lænestole på markedet. Alle kan forskellige ting, og de fås i mange forskellige prisklasser.

Nogle kan løfte dig op at stå, og andre kan lænes en smule tilbage i ryggen.

Hvorfor nøjes med de traditionelle og meget dyre mærker? Vi har valgt at samle det hele i én lænestol: CLUB lænestol.

CLUB lænestolene er lavet i et klassisk tidsløst tysk design, og de er lavet i de bedste materialer. Dette er en ægte designer-lænestol i den bedste tyske kvalitet!

Vi har 3 forskellige modeller i vores sortiment, og de kan alle hæve og sænke sædet /stolen op i vinkel, så du let, trygt og sikkert kan komme op at stå, samt ned at sidde. Benstøtten kan hæves op til vandret, og ryglænet kan lænes tilbage for en bedre liggekomfort. De er ikke kun lænestole, de er multifunktionelle!

Derudover har de alle sammen hjul på undersiden, så du let og ubesværet kan rulle den rundt, så den altid står klar i dit yndlingshjørne. Vores CLUB2 Mobil kan oven i købet køres rundt i hele boligen med dig siddende trygt og sikkert. Alle stole er designet, så du kan sidde eller ligge i dem i rigtig mange timer. Club 2 SOFT kan endda bruges som alternativ til en seng.

Selv om stolene har en masse ting til fælles, så kan de hver især tilbyde dig noget helt unikt. 2 af modellerne har vi stående som demo i vores showroom i Børkop, hvor rigtig mange kunder kører langvejs til, for at prøve stolene.

Her nedenunder kan du se vores 3 forskellige modeller og klikke dig direkte ind på vores hjemmeside, hvor du kan læse alt om dem.

- Forkæl dig selv eller én, du elsker med en unik og multifunktionel lænestol..

 Er du interesseret i at høre mere, prøve dem, eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, eller komme forbi butikken på Ny Boder 11, 7080 Børkop.

Vi garanterer en fantastisk sidde og liggekomfort, og vi står altid klar med en god og personlig sygefaglig rådgivning.

De bedste tanker fra

De bedste tanker fra

Ditte Alici,
Sygeplejerske og Ejer,

www.seniorpleje.dk
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841